Despre noi

Vebi Instituto Biochimico isi incepe activitatea in industria farmaceutica in anul 1944. De-a lungul anilor, vasta experienta in sectorul compusilor chimici a contribuit decisiv la specializarea in sectorul substantelor chimice cu activitate biologica.

Productie si logistica

Specializare in productia de rodenticide, insecticide, produse pentru protectia culturilor de plante, substante repelente si fertilizanti cu diverse formule si substante active.

Atentia deosebita pe parcursul intregului proces de productie si verificarea periodica a calitatii materiilor prime garanteaza comercializarea unor produse de cea mai inalta calitate.

Vanzari si marketing

Vebi Istituto Chimico a dezvoltat retele de desfacere in mai mult de 40 de tari, exportandu-si produsele in Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Americile de Nord si de Sud.

Distributia produselor are loc atat in magaine cat si in centre comerciale, bucurandu-se de un suport tehnic si comercial constant din partea colaboratorilor.

Vezi produsele noastre

Departamentul de inregistrare

Misiunea departamentului nostru de inregistrare este introducerea si comercializarea de noi produse/formule in diferite tari.

Harta lumii

Cercetare si dezvoltare

Vebi este implicata in mod constant in activitatile de cercetare si dezvoltare, menite sa raspunda prompt schimbarilor de mediu.

Un grup de experti tehnici se deduca exclusiv cercetarii si dezvoltarii de noi formule, acordand o atentie deosebita atat calitatii cat si eficientei produselor fara a pierde din vedere protectia mediului inconjurator.

Realizam periodic teste de laborator specifice pentru a garanta calitatea produselor in ceea ce priveste eficacitatea, atractivitatea si durabilitatea acestora.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/vebirramo/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757