Produse

Vebi Instituto Biochimico isi incepe activitatea in industria farmaceutica in anul 1944. De-a lungul anilor, vasta experienta in sectorul compusilor chimici a contribuit decisiv la specializarea in sectorul substantelor chimice cu activitate biologica.

  Reglementarea CE nr. 1272/2008

  Regulamentul CE nr. 1272/2008, numit CLP (clasificarea, etichetarea și ambalarea), care a intrat în vigoare în UE la 20 ian. 2009, a introdus un nou sistem de clasificare, etichetarea și ambalarea substanțelor și a amestecurilor, la 1 iunie 2015 la sfârșitul unei perioade de tranziție în care sunt aplicabile atât sistemul vechi și cele noi.

  Principalele modificări introduse de CLP sunt:

  O soluție compusă din două sau mai multe substanțe nu mai este solicitat, dar preparat amestec.
  Substanțele, în funcție de natura pericolului, nu mai sunt împărțite în categorii, dar în clasele de pericol. Clasele de pericol din CLP sunt împărțite în categorii care specifică gradul de severitate al pericolului. Aceste diferențe fac că există întotdeauna o corespondență între direcțiile vechi (propoziții R și S) și noua (H și fraze P).
  Pericolul reprezentat sub pictograma nu mai sunt prezente în CLP. Acestea sunt înlocuite cu un avertisment care poate fi dat în două cuvinte “pericol” sau “de avertizare”.
  Acestea sunt schimbate pictograme și pericol (tabelul de mai jos).
  Frazele de risc (Fraze R) se înlocuiesc cu pericol (H-fraze).
  Frazele de securitate (fraze) se înlocuiesc cu fraze de precauție (fraze P).


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/vebirramo/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757